Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vision & værdier

​Med udgangspunkt i klassiske håndværkstraditioner og en kvalitetsbevidst kundekreds har Murermester J. Ole Pedersen A/S tilføjet nye dimensioner til det grundlæggende håndværk.​ Dimensioner, som matcher et stadigt mere konkurrenceintensivt markedskrav til nye kvalitetsbegreber: til forventninger om kvalitetssikring, præcision, troværdighed og kontrol af egen indsats.

At bygge bygninger er en tillidssag. At bygge bygninger af den aftalte kvalitet, til den bedst mulige økonomi og være færdig på det aftalte tidspunkt er et spørgsmål om holdninger. Holdninger til at formulere og efterleve kvalitetsstandarder, til at definere og yde service, til at lære af egne erfaringer og til at brænde for en målsætning om, at alt hele tiden kan gøre lidt bedre.

Murermester J. Ole Pedersen A/S ønsker hele tiden at blive lidt bedre. I tillidsfuldt fullservice servicesamarbejde med vores kunder yder vi komplet rådgivning før byggeriet, gennemfører det aftalte projekt og lukker først døren bag os, når vi er sikre på, at vores mål er nået.

  • At vi har ydet lidt mere, end kunden forventede.
  • At vi har leveret et solidt stykke håndværk.
  • At vi kan se tilbage på byggeriet med visheden om, at vi har behandlet vores bedste reference og vigtigste ressource - vores kunder - på en måde, som vi kan være glade for.

Vi indfrier vores mål om at være en professionel forretning med antydig af service og kvalitet. Og vi sætter os hele tiden nye mål:

  • Vi opdager og udbedre egne fejl og mangler.
  • Vi gør livet nemt for bygherren.
  • Vores folk ude på byggepladsen er altid i stand til at tage de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter.

Vi synes godt, vi selv tør sige det: Vi har grund til at være stolte!

Murermester J. Ole Pedersen A/S - Hejreskovvej 14 - 3490 Kvistgård​ - jop@jop.dk